Videokurz jak na daně prakticky
Martina Pokorná

Martina Pokorná

Komentáře

Stránka Komentář
Účtování neziskových organizací, 3. díl - specifické účtování nestátních neziskových organizací Dobrý den, jak prosím správně účtovat členské příspěvky -do které agendy účetnictví? Děkuji. MP (vloženo: 09.03.2020, 10:49)
Účtování neziskových organizací, 2. díl – nestátní neziskové organizace Dobrý den, členské příspěvky se účtují rovnou v agendě Banka? Děkuji předem za odpověď. MP (vloženo: 29.10.2019, 15:48)
Účtování neziskových organizací, 1. díl - obecné informace Zajímalo by mě účtování zřizovacích výdajů u NNO (například poplatek u notáře, poštovné, webhosting. Jaké účty použít pro doklady, zda vložit hotovost do pokladny nebo z BÚ, jak výdaje proplatit členovi výboru. Zda lze zaúčtovat od členů výboru členské příspěvky poslané na BÚ a zda je lze použít na uhrazení nákladů, když zapsaný spolek ještě nemá žádnou dotaci. (vloženo: 07.10.2019, 17:42)
logo

uctovani.net

ig Follow us
logo

uctovani.net

tt Follow us
logo

uctovani.net

tt Follow us

Stránka vytištěna z url adresy: https://www.uctovani.net/profil.php?jmeno=Martina-Pokorna&id=28991

QR code

Majitel stránek poskytuje informace na tomto webu v dobré víře v jejich pravdivost a aktuálnost, bohužel však nemůže vyloučit chyby nebo nepřesnosti, které se na stránkách mohou objevit. Autor stránek nenese žádnou odpovědnost za vaše činy a rozhodnutí které provedete na základě informací získaných z této stránky.